AcasăEvenimentACTUALIZARE 2 - Sute de calatori din Baia Mare stau de opt...

ACTUALIZARE 2 – Sute de calatori din Baia Mare stau de opt ore blocati in trenul Mangalia – Baia Mare, in judetul Harghita. Un marfar cu busteni a deraiat (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Incident grav in zona localitatii Izvorului Muresului din judetul Harghita. Trenul care circula pe relatia Mangalia – Baia Mare – Satu Mare este blocat din jurul orei 1.00 din cauza unui tren marfar care a deraiat.  Un cititor al site-ului ActualMM.ro ne-a contatat si ne-a povestit ca nimeni de la CFR nu le-a adus nici macar un pahar cu apa.

„Stam de ore intregi aici si nimeni nu ne spune nimic. Stim ca a deraiat un tren dar este anormal ca de la ora 1.00 noaptea sa ne tina aici. Nu este posibil asa ceva” a spus cititorul nostru.

Daca ati surprins fotografii sau imagini video care pot deveni stire va rugam sa ni le trimiteti pe adresa: contact@2.actualmm.ro. Noi le vom publica pentru a le vedea toti maramuresenii si nu numai.

ACTUALIZARE 1
CFR Călători a anuntat ca mai multe trenuri sunt blocate. Astfel, de la ora 00.25, cursa IR 1945 Mangalia – Baia Mare – Satu Mare staţionează în Gara Săculeni; de la ora 02.12 – cursa IR 1642 Dej – Bucureşti Nord în Gheorgheni, de la ora 03.00 – cursa IR 1641 Bucureşti – Dej – Baia Mare – Satu Mare staţionează în Siculeni,  în timp ce IR 407-2 Episcopia Bihor – Bucureşti Nord, în Voşlăbeni. De asemenea, circulaţia garniturii IR 1644 Sighetu Marmaţiei – Bucureşti Nord a fost deviată, la fel ca şi cursa de Budapesta. Trenul de Mangalia trebuia să ajungă în Baia Mare la ora 08.53, în timp ce cursa de Bucureşti, la ora 09.47.

ACTUALIZARE 2
In jurul orei 11.30 cititorul nostru ne-a sunat si ne-a spus ca autoritatile le-au adus apa minera si biscuiti.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA