AcasăEvenimentACTUALIZARE 2: Președintele României Traian Băsescu este la Borsa, in pasul Prislop....

ACTUALIZARE 2: Președintele României Traian Băsescu este la Borsa, in pasul Prislop. A transmis mesaj de condoleante spre familia regelui Cioaba (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Conform unui comunicat de presa publicat pe site-ul administratiei de la Cotroceni, Președintele României, domnul Traian Băsescu, va avea duminică, 18 august a.c., următorul program public:

• aprox. ora 9.30, Pasul Prislop, judeţul Maramureș – participare la slujba religioasă de la Mănăstirea Prislop;

• aprox ora 12.00, Pasul Prislop, județul Maramureș – participare la Cea de-a XLV-a ediție a festivalului de folclor „Hora la Prislop”.

ACTUALIZARE 1
Presedintele Romaniei alaturi de sotia lui Maria a participat la slujba de la Manastirea Prislop iar la final a depus flori la mormintele eroilor din cimitirul situat langa manastire. La iesire Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante spre familia regelui Cioaba.

„Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii lui Florin Cioabă. Este un moment de adâncă suferinţă pentru familia lui Florin Cioabă, dar şi pentru întreaga comunitate romă, cărora doresc să le adresez întreaga mea compasiune şi susţinere. Florin Cioabă a fost un adevărat lider şi un sprijin pentru comunitatea romă pentru că, înţelegând importanţa educaţiei, i-a îndemnat pe tineri să meargă la şcoală, dar şi să-şi urmeze vocaţia preţuindu-şi şi promovându-şi tradiţiile”

ACTUALIZARE 2
A urmat baia de multime din zona unde se desfasoara Hora de la Prislop. Basescu nu a ratat niciun prilej de a se fotografia cu cei prezenti la Festival.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA