Acasă Eveniment ACTUALIZARE 2 - Premiera ActualMM.ro – Grupare de spargatori anihilata de politistii...

ACTUALIZARE 2 – Premiera ActualMM.ro – Grupare de spargatori anihilata de politistii din Dragomiresti. Trei suspecti au primit mandate de arestare preventiva

DISTRIBUIȚI

In cursul zilei de ieri, 30 mai 2012, dar si pe parcursul noptii de 30 spre 31 mai, politistii din Dragomiresti au fost in alerta maxima. Oamenii legii de pe Valea Izei au reusit sa anihileze o grupare infractionala axata pe spargeri de gospodarii si magazine. In ultima perioada oamenii din zona erau terorizati de respectivii spargatori. Se pare ca gruparea era formata din mai multe persoane. Din cate stim noi pana in prezent in cursul noptii de 30 spre 31 mai 2012, magistratii Judecatoriei Dragomiresti au emis mandate de arestare preventiva pe numele a trei suspecti, iar pe numele altor trei suspecti au emis interdictii de a parasi tara pe perioada anchetei.

ACTUALIZARE 1

Anchetatorii a stabilit ca in perioada aprilie – mai 2012 gruparea infractionala a patruns in mai multe gospodarii de unde au sustras diferite bunuri. Cei pagubiti au declarat ca valoarea bunurilor sustrase s-ar ridica la suma de 15.000 lei. Ancheta este in plina desfasurare. Cei trei arestati preventiv (doi adulti si un minor) au fost depusi in arestul IPJ Maramures.

ACTUALIZARE 2

Solutie: Încheierea penală nr. 65 din 31.05.2012. În baza art.149 indice 1 alin.9-11 Cod procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti privind arestarea preventivă a inculpaţilor Boroica Grigore, Cora Andrei şi Mintau Grigore, minor.

În baza art.149 alin.10-12 Cod procedură penală raportat la art.143 şi 148 lit.f C.pr.pen.dispune arestarea preventivă a inculpatului Boroica Grigore pentru săvârşirea a patru infracţiuni de furt calificat şi trei complicităţi la infracţiunea de furt calificat (…) şi emiterea mandatului de arestare preventivă în acest sens.

În baza art.149 alin.10-12 Cod procedură penală raportat la art.143 şi 148 lit.f C.pr.pen.dispune arestarea preventivă a inculpatului Cora Andrei pentru săvârşirea a şapte infracţiuni de furt calificat , două infracţiuni de violare de domiciliu şi o complicitate la infracţiunea de furt calificat (…) şi emiterea mandatului de arestare preventivă în acest sens.

În baza art.149 alin.10-12 Cod procedură penală raportat la art.143 148 lit.f şi art.160h alin.3 C.pr.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului minor Mintau Gheorghe pentru săvârşirea a patru infracţiuni de furt calificat, două infracţiuni de violare de domiciliu şi trei complicităţi la infracţiunea de furt calificat (…) şi emiterea mandatului de arestare preventivă în acest sens. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

În baza art.189 Cod procedură penală onorariul avocatului din oficiu în cuantum de 600 lei va fi suportat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de recurs în 24 de ore de la pronunţare”

VEZI AICI VIDEO DIN TIMPUL UNEI SPARGERI FILMATE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE DE LA UN MAGAZIN DIN IEUD

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA