Acasă Eveniment ACTUALIZARE 2 – Ninge abundent pe DN 18. Mașini înzăpezite în Pasul...

ACTUALIZARE 2 – Ninge abundent pe DN 18. Mașini înzăpezite în Pasul Gutâi (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Iarna şi-a intrat în forţă în drepturi. Astăzi, 15 noiembrie, a început să ningă abundent, astfel ca pe DN 18 s-a aşternut un strat considerabil de zăpadă. Traficul se desfăşoară greoi, cu toate că în zonă s-au deplasat utilaje de deszăpezire pentru a decongestiona şoseaua. De asemenea, în pasul Gutâi la faţa locului se află şi echipaje de poliţie care verifică dacă maşinile sunt echipate corespunzător cu cauciucuri de iarnă.

ACTUALIZARE 1

Ninge abundent și la Cavnic, dar și în zona Borșa, în pasul Prislop pe DN18.

zapada gutai (4)ACTUALIZARE 2 (ora 19.00)

Cititorii ActualMM.ro, Alexandru Tudor și Paul Lucenzo Bocut, ne-au trimis fotografii și imagini video înregistrate în această seară în pasul Gutâi, pe DN18.

Ninsoarea abundentă continuă iar mulți șoferi nu mai pot înainta din cauza zăpezii de pe partea carosabilă.

Aceleași probleme și pe DJ 184 la Cavnic. Șoferii nu mai pot urca cu autoturismele din cauza zăpezii de pe carosabil.

Primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț a postat următorul mesaj: “Aşa arata DJ -184 in zona Cavnic, reprezentanții CJ-MM şi firma Diferit dau din coate din nou !!!

cavnic ninsoare3Fotografiile și imaginile video ne-au fost trimise de cititorii ActualMM.ro. Imagini video din pasul Gutâi de pe DN18, furnizate de Radu Bogdan. Fotografii de la Borșa furnizate de Mariș Marian. Daca ati surprins fotografii sau imagini video care pot deveni stire va rugam sa ni le trimiteti pe adresa:[email protected] Noi le vom publica pentru a le vedea toti maramuresenii si nu numai.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA