AcasăEvenimentACTUALIZARE 2 - INCIDENT GRAV - O conducta de gaz s-a spart...

ACTUALIZARE 2 – INCIDENT GRAV – O conducta de gaz s-a spart pe strada Avram Iancu din Sighetu Marmatiei

DISTRIBUIȚI

Un grav incident s-a petrecut in cursul zilei de azi pe strada Avram Iancu din municipiul Sighetu Marmatiei. Muncitorii care efectuau niste lucrari de excavatie pentru care aveau toate autorizatiile necesare au spart cu cupa excavatorului coducta de gaz. Aceasta era la o adancime nici 60 de cm in pamant. Imediat gazul a tasnit cu putere iar oameni panicati au sunat la 112 dupa ajutor. La fata locului s-a deplasat o echipa a firmei furnizoare a gazului metan din Sighet care a oprit furnizarea acestuia. Spartura din teava a fost remediata iar furnizarea utilitati a fost reluata. Mentionam faptul ca din informatiile furnizate de oameni firma BERG GAZ SISTEM a aprobat efectuarea lucrarilor pe terenul unui sighetean de pe strada Avram Iancu. Se pare ca adancimea conductei de gaz era mult prea mica de cat ar fi fost mentionat in proiect.

Va reamintim ca aceiasi firma este urmarita penal, alaturi de mai multe persoane din conducere si nu numai, in cele doua explozii produse din Sighetul Marmatiei.

ACTUALIZARE

Conform siteului www.maramedia.ro, directorul firmei furnizoare de gaz Adrian Lupu sustine ca vina este a proprietarului care s-a apucat de lucrarile pentru bransarea la curentul electric, fara sa solicite autorizatie si din partea Berg Gaz. De asemenea acesta a dat asigurari ca nu exista pericol de explozie in zona.

ACTUALIZARE 2 Distrugere din culpă la Sighetu Marmaţiei prin avarierea unei conducte de gaz

În data de 22 mai, ora 17, 50 poliţia municipiului Sighetu Marmaţiei a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe strada Avram Iancu din municipiu a fost fisurată o conductă de gaz. Din primele verificări efectuate rezultă următoarele: proprietarul unui teren de pe strada Avram Iancu a închiriat un buldo – excavator  pentru a efectua branşamentul la reţeaua de curent electric a municipiului. Muncitorul care manipula boldo-excavatorul, un sighetean de 43 de ani,  a avariat o conductă de gaz subterană, care se afla la limita proprietăţii respective. În cauză, poliţiştii au început cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă, valoare estimată a prejudiciului fiind de aproximativ 1.000 de  lei.

Pagubele provocate prin distrugerea conductei de gaz au fost reparate în întregime de către lucrători din cadrul firmei de gaz, urmând ca ulterior societate comercială în cauză să stabilească cu exactitate prejudiciul total.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA