AcasăMARAMURESUL ISTORICACTUALIZARE 2: Doua pistoale furate din Baia Mare au fost gasite aruncate...

ACTUALIZARE 2: Doua pistoale furate din Baia Mare au fost gasite aruncate pe marginea drumului spre Balastiera Apa

spot_img

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

În  data de 17.10.2013, orele 18,47, am fost sesizati prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 57 ani din comuna Apa, județul Satu Mare, despre faptul că pe marginea drumului de acces spre Balastiera Apa, a găsit două pistoale si două încarcatoare. Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat cele două arme, fiind vorba de un pistol cu gaze, calibru 9 mm, un încărcător conținând 7 cartușe și un pistol cu gaze, calibru 9 mm si un încarcator aferent conținând 3 cartuse calibru 9 mm.

In urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că deținătorii armelor sunt P. Natalia si P. Iancu, din municipiul Baia Mare, care au  reclamat furtul acestora, la IPJ Maramureș,  în cursul zilei de ieri 17 octombrie 2013. Armele si muniția au fost ridicate de la fața locului urmând a fi predate S.A.E.S.P. Maramureș.

ACTUALIZARE 1

„Ieri Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizata ca intre orele 8.30-13.15 persoane necunoscute au patruns prin escaladarea unui geam lasat deschis (de la sauna) intr-o locuinta din municipiul Baia Mare de unde au sustras doua pistoale cu gaz. Valoarea prejudiciului cauzat este de 600 lei. Politistii de la Politia Municipiului Baia Mare impreuna cu cei de la SAESP Maramures fac cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor” a declarat Dumitrita Rus, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

ACTUALIZARE 2: Două arme neletale sustrase dintr-o locuinţă din Baia Mare găsite pe raza judeţului Satu Mare

Poliţia a fost sesizată ieri că, în intervalul 08.30 – 13.15, persoane necunoscute au pătruns, prin escaladarea geamului de la saună, lăsat deschis, într-o locuinţă din Baia Mare. Autorii au răvăşit bunurile din locuinţă şi dintr-un fişet au sustras două arme neletale, pistoale cu gaz pentru autoapărare, deţinute în mod legal. În cursul zilei de ieri, armele au fost găsite abandonate pe un teren viran situat în zona de exploatare a Balastierei Apa, judeţul Satu Mare. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare împreună cu cei dela ServiciileArme, Explozivi, Substanţe Periculoase Maramureş şi Satu Mare continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi tragerii lor la răspundere pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA