AcasăEvenimentACTUALIZARE 1 - VIDEO - Premiera ActualMM.ro - Asfaltare cu scandal si...

ACTUALIZARE 1 – VIDEO – Premiera ActualMM.ro – Asfaltare cu scandal si politie in miez de noapte in municipiul Baia Mare. XS SUD Company nu avea acord de lucru pe timp de noapte (galerie foto)

DISTRIBUIȚI


asfaltare sadoveanu cu scandal actualmmro de actualmm

Era trecut de ora 23 cand locuitorii de pe strada Mihail Sadoveanu din Baia Mare pur si simplu nu au mai putut rezista zgomotului infernal de-afara. Pur si simplu si-au iesit din minti si au iesit in strada pentru a cere explicatii muncitorilor care munceau de zor. Unii dadeau cu picamerul, altii cu lopata, altii batatoreau asfaltul, camioanele cu asfalt claxonau de mama focului, iar o alta parte a muncitorilor erau in „lupta” cu jurnalistii”. Cu nu prea aveau explicatii la indemana acestia s-au rezumat la a ne arata degetele mijlocii in semn de inalta pretuire.

Dar sa trecem la fapte. Locuitorii de pe Sadoveanu au sunat la toate numerele de telefon posibile si imposibile pe care le aveau: la Primaria Baia Mare, la Politie si in cele din urma la jurnalisti. Singurii care au venit, pentru inceput, au fost asa cum banuiti ziaristii. In momentul in care s-a trecut la intrebari pentru muncitori a inceput circul: degetele mijlocii ale muncitorilor fluturau in vant mai ceva ca morile de vant.

Unii dintre muncitori au pus mana pe lopeti, e drept mai anevoios, pentru ca nu le prea vedea din cauza aburilor cauzati nu de asfaltul infierbantat, ci de celebrul deja Bachus. In cele din urma a venit un asa-zis sef de echipa ce a inceput sa strige pe-acolo de mama focului. De cealalta parte, locuitorii de pe strada au pus mana pe telefoane si au sunat dupa Politie. A venit un echipaj, care a discutat cu seful echipei de muncitori. Omul avea autorizatie sa asfalteze strada la miezul noptii. Numai ca oamenilor nu li s-a spus nimic. „Nu ne putem odihni. E un zgomot aici de nu se intelege om cu persoana” spune unul dintre localnici.

„Am fost sesizati prin Serviciul 112 ca o companie care se ocupa cu reabilitarea drumurilor conturba liniste publica in jurul orei 23.00. Am intervenit pentru solutionarea divergentelor” a declarat agent principal Damian Vaida, Politia Municipiului Baia Mare.

ACTUALIZARE 1

“Firma XS SUD Company si ARL ar fi trebuit sa ne ceara un accept de lucrari in zona rezidentiala pe timp de noapte. In cazul in care ar fi cerut acest lucru noi nu l-am fi acordat pentru ca Primaria nu acorda astfel de accepturi, mai ales in zone in care pot fi deranjati cetatenii” a declarat Vasile Marcel Barbul, city-manager al Primariei Baia Mare. Cu alte cuvinte, reprezentantul firmei care a fost prezent azi noapte pe strada Mihail Sadoveanu a mintit. Nu avea acord de a lucra pe timp de noapte. Exista totusi o posibilitate ca firmele respective sa fi avut acord pentru lucrari pe timp de noapte. De regula acestea se primesc din partea Primariei insa numai in zone periferice ale orasului, in zone unde lucrarile nu deranjeaza cetatenii.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA