AcasăActualitateSocialACTIVITĂŢI PENTRU CEI MICI - Miniorăşel pentru copiii din Sârbi

ACTIVITĂŢI PENTRU CEI MICI – Miniorăşel pentru copiii din Sârbi

DISTRIBUIȚI

ACTIVITĂŢI PENTRU CEI MICI  Poliţiştii maramureşeni acordă o atenţie deosebită protejării vieţii şi integrităţii corporale a copiilor şi răspund afirmativ de fiecare dată când sunt invitaţi la activităţile care îi au în centrul atenţiei pe cei mici.


O activitate de succes a avut loc în localitatea Sârbi, comuna Fărcaşa, în cadrul manifestărilor organizate de către societatea Eaton Electro Producţie SRL cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

2

Poliţiştii rutieri şi-au lăsat deoparte aparatul etilotest şi pentru câteva ore au fost alături de micii participanţi la trafic în „miniorăşelul” realizat de către organizatori.

În intersecţiile din miniorăşel, printre clădirile 3D, marcajele şi indicatoarele rutiere, poliţiştii au discutat cu micii pietoni şi biciclişti despre pericolele şi situaţiile care prezintă risc real în trafic.

Având în vedere că vacanţa de vară se apropie cu paşi repezi şi că cei mici vor înlocui sălile de clasă cu diferite locuri unde se vor juca, poliţiştii au insistat pe sfaturile preventive menite să reducă victimizarea acestora.

4

De asemenea, cei peste 700 de copii au avut ocazia să vadă de aproape şi să se fotografieze cu motocicleta şi o autospecială din dotarea poliţiei rutiere iar fotografiile împărtăşite cu prietenii din reţelele de socializare au fost apreciate cu multe like-uri.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA