AcasăActualitate112ACȚIUNI SILVICE – Un bărbat de 58 de ani din Vișeu de...

ACȚIUNI SILVICE – Un bărbat de 58 de ani din Vișeu de Sus a primit o amendă de 5.000 de lei pentru că transporta lemne fără documente de proveniență

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNI SILVICE Poliţiştii din oraşul Vişeu de Sus au confiscat peste 8 mc lemn rotund de esenţă fag în urma unei acţiuni desfăşurate pentru prevenirea delictelor silvice.

Au fost verificate şapte autoturisme şi au fost controlaţi doi agenţi economici.

ACȚIUNI SILVICE Un bărbat în vârstă de 58 de ani, care transporta material lemnos fără a deţine documente legale de provenienţă a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 5000 de lei, conform prevederilor Legii nr.171 din 2010.

ACȚIUNI SILVICE De asemenea, semiremorca utilizată la transportul lemnului a fost indisponibilizată de poliţişti.

La Ocna Şugatag poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori, după ce au stabilit că în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au tăiat şi sustras mai mulţi arbori de esenţă molid din locul numit „Jireapan” de pe raza localităţii Budeşti.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș

citeşte şi MOARTE SUSPECTĂ LA PENITENCIARUL BAIA MARE – Un tânăr a murit subit după ce s-a prezentat de două ori la cabinetul medical și i s-a spus că nu are nimic

SEMNAL DE ALARMĂ ÎN MARAMUREȘ – 27 de persoane, dintre care 11 copii, intoxicate cu ciuperci în acest weekend

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA