spot_img
AcasăActualitateSocialAcţiuni silvice efectuate de jandarmii maramureşeni

Acţiuni silvice efectuate de jandarmii maramureşeni

DISTRIBUIȚI

Jandarmii sigheteni au continuat  seria de acţiuni organizate şi desfăşurate în scopul prevenirii şi combaterii delictelor silvice în raza de acţiune a formaţiunii de jandarmi. Astfel, în timpul acţiunii organizate la sfârşitul săptămânii, echipele de jandarmi şi silvicultori au identificat în locul numit Prihod, în apropierea localităţii Breb doi bărbaţi, din Sighetu Marmaţiei şi Budeşti care transportau masă lemnoasă.

După efectuarea cercetărilor a rezultat faptul că bărbaţii au tăiat de pe picior, verzi şi nemarcaţi 2 arbori de esenţă fag pe care i-au fasonat în buşteni fiind surprinşi pe drumul de întoarcere de către echipele mixte jandarmi – silvicultori.

Masa lemnoasă rezultată a fost ridicată în vederea confiscării, până la finalizarea verificărilor, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.500 lei.

Pe numele bărbaţilor în cauză au fost întocmite acte de constatare a infracţiunilor de taiere de arbori fără drept şi furt de arbori, fapte prevăzute şi pedepsite Legea 46/2008, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei pentru continuarea cercetărilor.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA