AcasăActualitateSocialAcţiuni pentru combaterea comerţului ilicit in Maramures dar si pentru prevenirea accidentelor...

Acţiuni pentru combaterea comerţului ilicit in Maramures dar si pentru prevenirea accidentelor rutiere

DISTRIBUIȚI

Pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul comercializării produselor agroalimentare de origine animală, poliţiştii Biroului de Investigarea Fraudelor Sighetu Marmaţiei au organizat o acţiune împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare Maramureş. Ei au efectuat controale la unităţi de alimentaţie publică şi au instituit filtre de circulaţie pe căile de acces în municipiu. Astfel, au fost verificate 11 unităţi de alimentaţie şi 23 de autovehicule. Participanţii la acţiune au constatat 7 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de aproximativ 3.500 de lei. De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării suma de 212 lei şi bunuri în valoare de 230 de lei.

La Suciude Sus, poliţiştii au acţionat pe raza localităţii tot pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite. Ei au constatat trei contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de 1.000 de lei.

Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani din judeţul Ialomiţa care, în timp ce se deplasa pe DJ171 A, oferea spre vânzare trei motoferăstraie pentru care nu deţinea documente de provenienţă. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional.

În Piaţa Agroalimentară din Copalnic Mănăştur şi pe DN 18B poliţiştii au acţionat ieri pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi a evenimentelor rutiere. Ei au verificat 28 de comercianţi ambulanţi iar 16 dintre aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în sumă de 5000 de lei. De asemenea, poliţiştii au controlat 37 de autovehicule şi au aplicat şase sancţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în sumă de 1.400 de lei.

Siguranţa pietonilor – prioritate a poliţiştilor băimăreni

Pentru prevenirea producerii de accidente de circulaţie pe fondul nerespectării normelor rutiere de către pietoni, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au organizat şi desfăşurat o acţiune ieri, între orele 06.30 – 18.30. Astfel, au fost aplicate 42 sancţiuni contravenţionale, dintre care 19 pietonilor.  De asemenea, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării opt permise de conducere, şapte pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului iar unul pentru depăşirea vitezei legale. Valoarea totală a amenzilor aplicate depăşeşte 7.400 de lei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA