AcasăActualitate112ACŢIUNI DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE - Amenzi de 10.000 de lei...

ACŢIUNI DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE – Amenzi de 10.000 de lei aplicate de poliţiştii din Ocna Şugatag şoferilor care s-au abătut de la respectarea normelor rutiere

DISTRIBUIȚI

ACŢIUNI DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE  Joi, 2 noiembrie, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au desfăşurat o acţiune pentru salvarea de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere. În special a celor produse din cauza nerespectării regimului legal de viteză.

În urma activităţilor desfăşurate împreună cu reprezentanţi ai RAR Maramureş pe DN18, pe raza localităţii Fereşti, poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni. Amenzile s-au referit la abateri de la respectarea normelor rutiere în vigoare.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 10.000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus retragerea a şase certificate de înmatriculare.

Poliţiştii recomandă tuturor conducătorilor auto să păstreze o distanţă suficientă faţă de vehiculul din faţă. De asemenea să circule cu luminile de întâlnire în funcţiune. Indiferent de categoria de drum pe care circulă şi să se intereseze de starea drumului pe care urmează să îl parcurgă.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA