spot_img
AcasăUncategorizedACȚIUNI ANTI-COVID - Amenzi de 9.500 de lei în ultimele 24 de...

ACȚIUNI ANTI-COVID – Amenzi de 9.500 de lei în ultimele 24 de ore pentru maramureșenii care nu au respectat măsurile de protecție

DISTRIBUIȚI

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, Inspectoratul de Poliție al Judeţului Maramureş sub autoritatea Instituției Prefectului Maramureş, al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş, al Poliției Locale, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureş, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate în sistem integrat acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activitățile desfășurate ieri, 04 februarie a.c., au participat 119 de polițiști din cadrul I.P.J. Maramureş, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANPC, DSVSA Maramureş, OPC Maramureş şi ai ITM Maramureş.

În cadrul celor cinci acțiuni punctuale desfăşurate, au fost verificate 34 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, au fost legitimate 1.289 persoane şi au fost verificate 72 de mijloace de transport, din care 16 mijloace de transport public în comun.

În total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 54 sancțiuni contravenționale astfel:
44 de sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală;
10 sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație;

Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti, a fost de 9.500 de lei.

Acțiuni de acest gen se vor desfășura până la încetarea măsurilor restrictive. Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

 

Comunicat de presă IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Legați să fie cu legăturile veșnice în iadul cel de foc tuturor celor care pârăsc pe aleșii Domnului că nu poartă căpăstru/botniță pe strădă! Amin
    Legătura dată de un Ieromonah!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA