spot_img
AcasăActualitate112ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR - Peste 1.500 de sancțiuni aplicate în trafic într-o...

ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR – Peste 1.500 de sancțiuni aplicate în trafic într-o singură săptămână

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR  Zilnic, polițiștii maramureşeni acţionează pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale, precum şi a celor urmărite în temeiul legii. De asemenea, polițiștii rutieri au ca principal obiectiv și reducerea numărului accidentelor rutiere cauzate de încălcarea de către conducătorii de vehicule a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

În perioada 18 – 24 februarie a.c., poliţiştii maramureşeni au organizat 12 acţiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. În perioada menţionată s-a intervenit la peste 121 evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră.

Pe parcursul săptămânii trecute poliţiştii au identificat 12 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, iar faţă de trei persoane au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Totodată, au fost depistate şi încarcerate două persoane pe numele cărora au fost emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate .

Pentru neregulile constatate în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 1566 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru abateri de la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 606.000 lei. Totodată au fost confiscate bunuri în valoare de 8.698 de lei.

Poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea a şase accidente de circulaţie produse pe drumurile publice de pe raza judeţului, soldate cu tot atâtea victime. În cadrul acţiunilor desfăşurate pe drumurile publice, pe parcursul săptămânii trecute au fost constatate 16 infracţiuni rutiere, cele mai multe de conducere fără permis şi conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, pe parcursul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri au reţinut 77 permise de conducere şi au retras 32 certificate de înmatriculare.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA