spot_img
AcasăActualitateSocialAcțiuni ale polițiștilor maramureșeni. La 14 ani cercetat pentru infracţiuni silvice

Acțiuni ale polițiștilor maramureșeni. La 14 ani cercetat pentru infracţiuni silvice

DISTRIBUIȚI

Ieri, 10 decembrie,  în timp ce polițiștii din Cernești, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Târgu Lăpuș, acționau pentru prevenirea delictelor silvice și pentru protejarea populația împotriva unor fapte de natură să perturbe liniștea publică, au surprins un minor care tăia arbori. Polițiștii au constatat că băiatul, în vârstă de 14 ani, din Trestia, a tăiat 17 arbori de esență molid și un arbore de esență stejar din locul numit ,,Mesteceni”, situat între localitățile Trestia și Cernești. În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

Polițiștii maramureșeni au acționat ieri, 10 decembrie, pe raza de competență, pentru menținerea unui climat de ordine publică și pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

La Baia Mare, între orele 21.00 – 24.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică au desfășurat o acțiune pe linia combaterii prostituției. Oamenii legii au aplicat nouă sancțiuni contravenționale în valoare de 4500 de lei pentru atragere de persoane în scopul întreţinerii de raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani.

Tot ieri, între orele 09.00-15.30,  polițiștii Biroului de Ordine Publică Sighetu Marmației au acționat pentru protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Au fost controlate 26 de persoane și patru societăți comerciale, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale  în valoare de 1770 de lei.  De asemenea, polițiștii sigheteni au pus în executare trei mandate de aducere și au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 290 de lei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA