AcasăActualitateSocialACŢIUNEA „LA CIREŞE” – Luptătorii SAS și salvatorii din cadrul ISU Maramureș...

ACŢIUNEA „LA CIREŞE” – Luptătorii SAS și salvatorii din cadrul ISU Maramureș au cules cireșe împreună cu mai mulți copii din cadrul DGASPC

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNEA „LA CIREȘE”   Copiii sunt speciali şi merită toată atenţia şi grija noastră. În mod deosebit, de ziua lor, ne dorim să fie mai bucuroşi, să zâmbească mai mult şi să ne cunoască mai bine. În acest context, activităţile desfăşurate în parcarea Stadionului „Viorel Mateianu” din Baia Mare au continuat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, în cadrul unei acţiuni cu totul şi cu totul inedite, „la cireşe”.

Pentru că anotimpul cireşelor ne aminteşte de vremea copilăriei lui Creangă, când dorinţa de a savura cireşe te făcea să atentezi la grădina vecinului, poliţiştii s-au gândit să transpună năzbâtiile lui Nică într-o formă legală.

Astfel că au invitat la cireşe copiii instituţionalizaţi în sistemul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş pentru a le oferi o bucurie „delicioasă” de Ziua Internaţională a Copilului.

Luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale împreună cu colegii lor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş au cules special pentru cei 25 de copii care au răspuns invitaţiei, fructe din cireşii aflaţi în curtea inspectoratului.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş le urează tuturor copiilor să fie fericiţi, să aibă o copilărie lipsită de griji, să crească frumoşi şi sănătoşi şi le adresează un sincer „La mulţi ani!”.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA