spot_img
AcasăAdministrațieACȚIUNEA CONTINUĂ LA BAIA MARE - Alte cinci maișini abandonate, ridicate de...

ACȚIUNEA CONTINUĂ LA BAIA MARE – Alte cinci maișini abandonate, ridicate de polițiștii locali

DISTRIBUIȚI

Cinci autovehicule abandonate, aflate pe domeniul public, au fost ridicate miercuri, 25 noiembrie 2020, de angajații Biroului Circulație, Direcția Poliția Locală Baia Mare.

Cele cinci mașini se aflau pe străzile Motorului, Mărgeanului, Nufărului și Bulevardul Unirii, iar trei dintre acestea nu au proprietari. Autovehiculele au fost depuse în curtea Serviciului Public Ambient Urban, de pe strada Mărgeanului.

Facem precizarea că, în cazul în care mașinile nu sunt revendicate în maximum 30 de zile, acestea intră în proprietatea municipiului Baia Mare și vor fi casate. Dacă proprietarii doresc să le recupereze, trebuie să meargă la sediul Poliției Locale unde se va încheia un proces verbal de constatare a contravenției, conform Legii 421/2002. Amenda poate fi cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei. După efectuarea plății, proprietarii vor putea reintra în posesia autovehiculelor.

Această acțiune va continua și pe parcursul săptămânii viitoare.

Vă reamintim faptul că, această inițiativă aparține primarului Cătălin Cherecheș care a dispus, la începutul anului curent, ca toate mașinile abandonate, aflate pe domeniul public, să fie ridicate.

Foto: Primăria Municipiului Baia Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA