AcasăAdministrațieACȚIUNEA CONTINUĂ ÎN BAIA MARE - 5 mașini abandonate, ridicate de pe...

ACȚIUNEA CONTINUĂ ÎN BAIA MARE – 5 mașini abandonate, ridicate de pe domeniul public. Alte 15 își așteaptă rândul

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cinci autovehicule abandonate, aflate pe domeniul public, au fost ridicate ieri, 19 noiembrie 2020, de angajații Biroului Circulație, Direcția Poliția Locală Baia Mare.

Mașinile au fost ridicate de pe străzile Victor Babeș, I.L. Caragiale, Victoriei, Republicii colț cu George Coșbuc, dar și din parcarea Spitalului de Pneumoftiziologie precum și din parcarea din fața Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș. Autovehiculele au fost depuse în curtea Serviciului Public Ambient Urban, de pe strada Mărgeanului.

Menționăm faptul că toate mașinile au proprietari. În cazul în care aceștia doresc să le recupereze, trebuie să meargă la sediul Poliției Locale unde se va încheia un proces verbal de constatare a contravenției, conform Legii 421/2002. Amenda poate fi cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei. După efectuarea plății, proprietarii vor putea reintra în posesia autovehiculelor.

Acțiunea va continua și săptămâna viitoare, urmând ca alte 15 autovehicule să fie ridicate.

Vă reamintim faptul că, această inițiativă aparține primarului Cătălin Cherecheș, care a dispus, la începutul anului curent, ca toate mașinile abandonate, aflate pe domeniul public, să fie ridicate.

 

Biroul de presă al Primăriei Baia Mare

Foto: Primăria Municipiului Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA