AcasăsiugariuACŢIUNE SOCIAL-FILANTROPICĂ - 350 de familii din Baia Mare au primit daruri...

ACŢIUNE SOCIAL-FILANTROPICĂ – 350 de familii din Baia Mare au primit daruri din partea Asociației Femeilor Ortodoxe „Mironosiţele Femei”

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACŢIUNE SOCIAL-FILANTROPICĂ Peste 350 de familii din Baia Mare vor avea parte de sărbători mai frumoase datorită Asociației Femeilor Ortodoxe „Mironosiţele Femei”.

În parteneriat cu Municipiul Baia Mare, membrii asociaţiei au oferit cadouri pentru adulți și copii.

Evenimentul a avut loc la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime”, cu binecuvântarea Preasfințitul Iustin Episcop al Maramureșului și Sătmarului. A participat și Bogdan Gavra, directorul general al Serviciului Public Asistență Socială.

Asociaţia „Mironosiţele Femei” din Baia Mare a fost înfiinţată în urmă cu 13 ani.

De atunci a fost în permanenţă în sprijinul familiilor defavorizate. A reușit astfel să le aducă celor nevoiași bucurie și zâmbete, mai ales în preajma sfintelor sărbători.

Pe lângă acțiunile umanitare, defășurate an de an, zilnic 30 de copii participă la programe educative, artistice și de socializare în cadrul centrului de zi al asociației, sprijinit din bugetul local în baza legii 34/1998.

Pachetele pregătite pentru familiile selectate de asistenții sociali conțin atât alimente necesare pentru masa de Crăciun, cât și dulciuri pentru copii.

Sursa info şi foto pagina de facebook a Municipiului Baia Mare – Serviciul Public Asistență Socială

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA