spot_img
AcasăActualitateSocialAcţiune silvică organizată de poliţişti la Vişeu de Sus

Acţiune silvică organizată de poliţişti la Vişeu de Sus

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Poliţiştii din Vişeu de Sus, împreună cu poliţişti de frontieră şi jandarmi, au organizat şi desfăşurat ieri o acţiune silvică. În cadrul activităţilor desfăşurate participanţii la acţiune i-au identificat pe Gheorghe M. de 32 de ani şi Simion K. de 23 de ani, ambii din localitate. Primul, la sfârşitul anului trecut a tăiat din pădurea proprietatea unei femei din Vişeu de Sus şapte arbori în valoare de 1.800 de lei iar cel de-al doilea, în cursul lunii martie a tăiat din pădurea proprietatea statului patru arbori în valoare de 900 de lei. Ei sunt cercetaţi acum  pentru comiterea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

În fondul forestier aflat în proprietatea statului, au fost găsite 17 cioate verzi şi nemarcate, tăiate ilegal iar materialul lemnos rezultat se afla la faţa locului. Întreaga cantitate de lemn, în valoare de 3800 de lei, a fost ridicată şi predată în custodie Ocolului Silvic Vişeu de Sus. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care au tăiat ilegal arborii.

De asemenea, au fost controlate 26 mijloace de transport material lemnos şi pentru abaterile constatate au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 19.500 de lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA