spot_img
AcasăberzmudeACTIUNE - Politistii au impartit pliante in Targu Auto Baia Mare in...

ACTIUNE – Politistii au impartit pliante in Targu Auto Baia Mare in cadrul campaniei „Mita si Votul ilegal inseamna inchisoare!”

DISTRIBUIȚI

Acţiune de prevenire în cadrul campaniei Mita şi Votul ilegal înseamnă închisoare! desfăşurată de reprezentanţii structurilor subordonate Ministerului Administraţiei şi Internelor din judeţului Maramureş.

Duminică, 27 mai, la Târgul auto din Baia Mare, reprezentanţii structurilor din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor de la nivelul judeţului Maramureş au organizat şi efectuat o acţiune de relaţii publice, sub genericul Mita şi Votul ilegal înseamnă închisoare!

Acţiunea a avut ca scop transmiterea către populaţie a informaţiilor privind riscurile nerespectării legislaţiei electorale.

În fiecare duminică, Târgul auto din municipiul Baia Mare este frecventat de sute de persoane.

Ofiţerii de presă şi de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliţie, al Inspectoratului de Jandarmi, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe, ai Inspectoratului Poliţiei de Frontieră şi ai Instituţiei Prefectului, de la nivelul judeţului Maramureş au diseminat în total 500 de pliante. La activitate au participat şi reprezentanţi ai instituţiilor de presă care au răspuns invitaţiei de a se alătura campaniei şi de a promova mesajul acesteia: Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA