spot_img
AcasăActualitateSocialAcţiune pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale

Acţiune pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale

DISTRIBUIȚI

14 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii sigheteni în urma controalelor efectuate ieri la mai multe societăţi comerciale şi persoane fizice în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale în domeniul comercializării legumelor, fructelor, a cărnii şi a produselor procesate din carne.

Echipele de control au verificat respectarea normelor referitoare la plata T.V.A. intracomunitară, dacă documentele de transport sunt conforme cu realitatea, concordanţa între stocurile criptice şi faptice, documentele de provenienţă a mărfurilor, respectarea prevederilor legale în întocmirea documentelor fiscale şi contabile, respectarea condiţiilor de depozitare şi comercializare a mărfurilor alimentare, precum şi verificarea situaţiei contractuale a angajaţilor.

Controalele s-au soldat cu aplicarea a 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.500 de lei şi cu confiscarea de bunuri şi sume de bani provenind din efectuarea de activităţi comerciale ilicite, în valoare totală de 700 de lei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA