AcasăActualitate112ACȚIUNE PE DRUMURILE DIN JUDEȚ - 61 de mașini oprite pentru control...

ACȚIUNE PE DRUMURILE DIN JUDEȚ – 61 de mașini oprite pentru control și sancțiuni de zeci de mii de lei într-o singură zi

spot_img

DISTRIBUIȚI

Având în vedere evenimentele rutiere cu consecinţe grave produse în ultima perioadă, precum și faptul că viteza, sub cele două forme, excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, constituie principala cauză generatoare de accidente grave la nivel județean, ieri, 14 februarie, polițiștii Serviciului Rutier au efectuat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză, pe D.N. 1 C Baia Mare – Ilba și Baia Mare – Satulung.

Cu acestă ocazie au fost oprite 61 de autovehicule pentru control, au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 40.000 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a nouă permise de conducere din care, opt pentru viteză și unul pentru depăşire neregulamentară.

De asemenea, polițiștii maramureșeni au identificat în trafic cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani care au condus sub influența băuturilor alcoolice sau fără să dețină permis de conducere. Doi dintre cei cinci bărbați au condus fără permis de conducere, unul a condus cu o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ultimii doi au condus comițând ambele infracțiuni la regimul rutier.

Totodată, polițiștii din Târgu Lăpuș au efectuat o acțiune pe raza de competență unde au oprit pentru verificări 15 autovehicule, au aplicat sancțiuni în valoare totală de aproape 6.000 de lei și au reținut două permise de conducere.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA