spot_img
AcasăActualitate112ACȚIUNE ÎN MARAMUREȘ - Contrabandiști opriți cu focuri de armă de polițiștii...

ACȚIUNE ÎN MARAMUREȘ – Contrabandiști opriți cu focuri de armă de polițiștii de frontieră

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE ÎN MARAMUREȘ  Astăzi, 1 noiembrie a.c., la nivelul Sectorului P.F. Valea Vișeului – I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a desfășurat o acțiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu țigări. Astfel, în jurul orei 00.00, un echipaj al poliției de frontieră a observat cu ajutorul aparaturii din dotare, la aproximativ 50 de metri de linia de frontieră, mai multe persoane care se deplasau către interiorul țării transportând colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora executând somațiile legale prin voce însă bărbații nu s-au oprit, fapt pentru care au fost executate şase focuri de avertisment în plan vertical. În urma acțiunii au fost reținute două persoane, cetățeni ucraineni, iar în zonă au fost descoperite 21 de colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment și au fost luate măsuri de supraveghere și cercetare a zonei. Cetățenii ucraineni împreună cu țigările au fost duși la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii, s-a constatat că cele 21 de colete conțineau 10.320 pachete cu țigări, de diferite mărci, în valoare de 121.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, în continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Informații furnizate de ITPF Sighetu Marmației

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA