AcasăActualitate112ACȚIUNE LA OCNA ȘUGATAG – Urmăririle cu polițiști și contrabandiști cu țigări,...

ACȚIUNE LA OCNA ȘUGATAG – Urmăririle cu polițiști și contrabandiști cu țigări, la ordinea zilei în Maramureș

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE LA OCNA ȘUGATAG   Acţiunile poliţiştilor pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun continuă. Un alt autovehicul, cu care erau transportate aproape 13 500 pachete cu ţigări de proveniență ucraineană, a fost împiedicat de poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag şi cei din cadrul Poliţiei Sighetu Marmaţiei să ajungă la destinaţie.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului de teren, care circula dinspre Ocna Şugatag spre Văleni, azi-noapte, la ora 00.30, după ce şoferul a ignorat semnalele regulamentare de oprire efectuate de oamenii legii. Pentru a se sustrage controlului, şoferul a mărit viteza de deplasare, a pierdut controlul direcţiei de mers, a ajuns cu autovehiculul în gardul unui imobil din Văleni, pe care l-a distrus, iar apoi s-a răsturnat în grădină. Şoferul a abandonat autovehiculul şi a fugit.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit 13 476 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA