spot_img
AcasăActualitate112ACȚIUNE IPJ ÎN BAIA SPRIE - Şoferii care nu au respectat regimul...

ACȚIUNE IPJ ÎN BAIA SPRIE – Şoferii care nu au respectat regimul legal de viteză au fost sancţionaţi de poliţişti 

DISTRIBUIȚI

Deoarece depăşirea limitei legale de viteză reprezintă una dintre principalele cauze ale producerii de accidente, poliţiştii din Baia Sprie au acţionat pe raza oraşului pentru prevenirea şi combaterea acestei abateri.

Ieri, între orele 14.00-16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia Sprie au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. În cele două ore, poliţiştii au aplicat, pentru neregulile constatate, 23 de sancţiuni contravenţionale.

19 dintre acestea au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de peste 8 800 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut două  permise de conducere, ambele pentru viteză excesivă.

Poliţiştii rutieri vor acţiona în continuare pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier, prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie precum şi pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor care circulă cu autovehicule neechipate cu anvelope de iarnă sau se abat de la respectarea altor  norme rutiere în vigoare.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA