spot_img
AcasăActualitate112ACȚIUNE ÎN WEEKEND - 10 incendii stinse de pompierii maramureșeni

ACȚIUNE ÎN WEEKEND – 10 incendii stinse de pompierii maramureșeni

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE ÎN WEEKEND  Pompierii maramureșeni au intervenit în weekend pentru lichidarea a 10 incendii, din care 7 incendii au fost la vegetația uscată.

Vineri, 22 martie, pompierii Gărzii Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului. Tot pompierii borșeni au lichidat și un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 150 de metri pătrați de vegetație. Garda de Intervenție Bogdan Vodă a  intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 10 hectare de vegetație. Din cauza drumului greu accesibil, militarii au avut de parcurs 3 km pe jos până să ajungă la locul intervenției.

Sâmbătă, pompierii vișeuani au intervenit pentru a lichida un incendiu în urma căruia au ars circa 0,3 hectare de vegetație uscată. Pompierii băimăreni au fost chemați să lichideze un incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament din Baia Mare. Focul a distrus un corp de mobilier și alimentele dintr-o oală uitată pe argaz.

Duminică, 24 martie, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Pagubele au fost minime deoarece a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 5 kg de deșeuri menajere. La Ieud, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 15 hectare de vegetație, dar și plantație de nuci și pomi fructiferi. Punctul de Lucru Șomcuta Mare a lichidat un incendiu de vegetație în urma căruia au ars 0,8 hectare de vegetație uscată, iar pompierii vișeuani au lichidat, ieri, un incendiu în urma căruia au ars circa 200 de metri pătrați de vegetație uscată.

 

Informații furnizate de ISU Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA