spot_img
AcasăActualitate112ACȚIUNE DIICOT – Percheziții în două județe din țară, într-un dosar de...

ACȚIUNE DIICOT – Percheziții în două județe din țară, într-un dosar de trafic de minori și proxenetism

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE DIICOT  La data de 14 februarie, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi împreună cu polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat un număr de 17 percheziții domiciliare pe raza judeţelor Călăraşi şi Ialomiţa în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori și proxenetism.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că  începând cu anul 2016, membrii grupului au recrutat  şi exploatat sexual mai multe persoane vătămate minore şi majore din judeţul Călăraşi, în vederea obţinerii unor sume de bani şi altor avantaj.

De asemenea, suspecţii sunt cercetați și pentru mai multe furturi din societăți comerciale, având complici agenți de pază ai respectivelor firme.

La sediul DIICOT– Biroul Teritorial Călăraşi vor fi aduse în vederea audierii un număr de 15 persoane.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Sursă info.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA