AcasăActualitateACŢIUNE DE ESTIMARE - Jandarmii montani din Borşa evaluează caprele negre din Munţii...

ACŢIUNE DE ESTIMARE – Jandarmii montani din Borşa evaluează caprele negre din Munţii Rodnei

DISTRIBUIȚI

ACŢIUNE DE ESTIMARE În ziua de 16 iunie a.c., a avut loc acţiunea comună de evaluare a efectivelor de capre negre din masivul Munţii Rodnei.


Activităţile au fost demarate la ora 06.00 şi s-au desfăşurat simultan pe mai multe trasee stabilite, pentru a se evita înscrierea dublă a unor exemplare.

Pe întreaga durată a acţiunii, timpul a fost favorabil observării exemplarelor de capre negre existente în aria protejată a Parcului Naţional Munţii Rodnei din zona de competenţă.

jandarmi capre negre

Acţiunea de estimare a efectivelor de capră neagră din fondurile cinegetice suprapuse parţial peste raza Parcului Naţional Munţii Rodnei, a fost programată de către Comisariatul de Regim Silvic şi Cinegetic Cluj Napoca, pe raza Parcului Naţional Munţii Rodnei, la care au participat şi reprezentanţi Administraţiei Parcului Naţional Munţii Rodnei, subofiţeri jandarmi din cadrul Postului Montan de Jandarmi Ordine Publică Borşa, Direcţiei Silvice Maramureş şi gestionarii fondurilor de vânătoare din zonă.

Pe parcursul zilei membrii Administraţiei Parcului Naţional Munţii Rodnei, sprijiniţi de jandarmii montani din cadrul Postului Montan Borşa, au executat şi marcarea traseelor cu ajutorul aparaturii de localizare tip GPS din dotare.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

citeşte şi ACCIDENT MORTAL – Beat și fără permis la volan, a ucis o femeie de 81 de ani

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA