AcasăEvenimentACȚIUNE DE CONȘTIENTIZARE ÎN BAIA SPRIE – Deputatul Viorica Cherecheș a sărbătorit...

ACȚIUNE DE CONȘTIENTIZARE ÎN BAIA SPRIE – Deputatul Viorica Cherecheș a sărbătorit Ziua Femeii prin mișcare, în cadrul evenimentului „Fii activ”

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE DE CONȘTIENTIZARE ÎN BAIA SPRIE  În 2 martie 2018 comunitatea din Baia Sprie a sărbătorit Ziua Femeii prin mișcare. Evenimentul Fii Activ desfășurat la Sala de Sport, a fost dăruit doamnelor și domnișoarelor din Baia Sprie de către Organizația Femeilor Liberale din Baia Sprie în parteneriat cu Profesor Blaga Nora.

Evenimentul a fost creat pentru a oferi posibilitatea doamnelor și domnișoarelor să participe activ la stimularea sportului de masă și să ofere exemplul personal pentru conștientizarea rolului important pe care îl are mișcarea în menținerea unei gândiri pozitive, a stării de bine asupra întregului corp și a unui tonus armonios.

La eveniment au participat circa 100 de persoane dornice de mișcare, de la copii până la doamne cu vârstă respectabilă, marcând astfel faptul că mișcarea și sportul nu țin cont de vârstă, dar au beneficii pozitive asupra fiecăruia.

La eveniment a participat și deputatul dr. Viorica Cherecheș, sărbătorind Ziua Femeii alături de cele aproape 100 de persoane prezente.

Împreună cu 100 de femei pline de energie şi stare de bine am petrecut o seară aparte în Baia Sprie, la Sala de Sport. Am făcut mişcare, am împărtăşit gânduri şi sfaturi pentru sănătate cu femei minunate şi copii frumoşi. Voi reveni cu drag la Baia Sprie alături de doamnele liberale din comunitate pentru a le susţine proiectele dedicate oraşului”, a declarat Viorica Cherecheș.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA