spot_img
AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ACȚIUNE DE CĂUTARE - Maramureșeanul dispărut de ieri, după ce a...

ACTUALIZARE/ ACȚIUNE DE CĂUTARE – Maramureșeanul dispărut de ieri, după ce a plecat în pădure la cules de ciuperci, a fost găsit

spot_img

DISTRIBUIȚI

Acțiune de căutare în Maramureș, în zona Stremț, localitatea Băsești. Un bărbat în vârstă de 45 de ani este de negăsit încă de ieri după-masă, când a plecat în pădure la cules de ciuperci.

Când au văzut că bărbatul nu s-a întors acasă nici azi-noapte, rudele acestuia au sunat îngrijorate la 112 și i-au anunțat dispariția. Conform informațiilor primite de autorități, bărbatul suferă de diverse afecțiuni medicale.

Un echipaj de prim răspuns al SPJ Salvamont Maramureș s-a deplasat de la prima oră a dimineții în zona respectivă și a început căutările. Vom reveni cu amănunte pe măsura evoluției situației.

ACTUALIZARE:

După câteva ore bune de căutări, echipele de salvatori au primit informații conform cărora persoana dispărută a fost văzută în localitatea Odești, comuna Băsești. Deși epuizat fizic, după ce a umblat toată noaptea prin pădure, bărbatul nu a prezentat alte probleme medicale. Polițiștii maramureșeni au preluat cazul pentru cercetări.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA