spot_img
AcasăActualitate112ACȚIUNE DE AMPLOARE – Rețea de spărgători de bancomate din Moldova, destructurată...

ACȚIUNE DE AMPLOARE – Rețea de spărgători de bancomate din Moldova, destructurată de polițiștii români

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE DE AMPLOARE  O rețea de infractori moldoveni care clonau carduri din România a fost ”scurtcircuitată” de ofițerii de la ”Crimă Organizată” din Capitală. În urmă cu doar câteva zile, polițiștii români au luat pe sus cinci dintre bandiți, trei dintre ei fiind ridicați de la Chișinău. Gruparea se întindea până în America, acolo de unde bandiții scoteau banii de pe cardurile copiate.

Toată povestea a plecat de la mai mulți români care, peste noapte, s-au trezit fără bani în conturi. Și cum banii se ”evaporaseră” fără ca ei să fi trecut pe la vreun magazin, pe fir au intrat specialiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) București.

Și nu mică le-a fost surpriza să constate, în urma unor verificări făcute la bancomatele pe care păgubiții le folosiseră, că pe aparatele respective fuseseră montate dispozitive ilegale de citire a cardurilor. Acestea erau de fabricație ”Hong Kong”, iar circuitele electronice putau marca unor așa-zis specialiști de la sud de Dunăre, din Bulgaria.

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă foto.

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/accident-baia-mare-impact-intre-doua-masini-din-cauza-neacordarii-de-prioritate-pe-strada-olarilor/

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA