AcasăAdministrațieACȚIUNE DE AMPLOARE DUPĂ REVELION - Primăria Baia Mare amplasează tomberoane noi...

ACȚIUNE DE AMPLOARE DUPĂ REVELION – Primăria Baia Mare amplasează tomberoane noi și face curățenie la punctele de colectare, deșeurile fiind strânse de muncitori și utilaje proprii

DISTRIBUIȚI

Prima zi din 2022, în Baia Mare, a însemnat o acțiune de amploare la nivelul administrației publice locale. Tomberoane noi, amplasate în punctele de colectare de pe raza municipiului, utilaje și angajați ai SPAU care au ieșit pe străzi de la primele ore ale dimineții.

După ce societatea Drusal a refuzat să mai colecteze deșeurile, punând presiuni pe administrația locală să achite servicii la suprapreț, autoritatea locală a preluat acest serviciu, denunțând contractul cu Drusal. Acțiunea Primăriei a fost însă încetinită de un demers nelegal al celor de la Drusal, care în ajun de revelion au ridicat tomberoanele din oraș, golindu-le pur și simplu PE JOS, spre stupoarea cetățenilor, lângă punctele de colectare.

Chiar și așa, autoritatea locală are situația sub control. În primele ore ale noului an, zeci de angajați ai SPAU, zeci de utilaje speciale și sute de containere au putut fi văzute în Baia Mare. Pe de o parte a demarat acțiunea de strângere a deșeurilor aruncate de către Drusal, pe de altă parte a celor care s-au adunat de când societatea a refuzat să mai presteze acest serviciu, pe de altă parte a început amplasarea tomberoanelor noi.

Vom reveni cu mai multe informații pe această temă. Știre în curs de actualizare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA