AcasăEvenimentACȚIUNE CULTURAL-UMANITARĂ LA SEINI - Câteva familii nevoiașe vor avea un Crăciun...

ACȚIUNE CULTURAL-UMANITARĂ LA SEINI – Câteva familii nevoiașe vor avea un Crăciun mai fericit datorită Caravanei Iubirii, organizate de un grup de tineri și asociația Media Work, sprijiniți de deputatul de Maramureș Apjok Norbert

spot_img

DISTRIBUIȚI

Câteva familii nevoiașe din întreg județul Maramureș vor avea parte de un Crăciun mai fericit datorită unui proiect inițiat de un grup de tineri extrem de talentați, împreună cu Asociația Media Work. Caravana Iubirii, inițiată de Papai Renáta, și-a propus să pună spectacolul în slujba binefacerii, în așa fel încât să aducă un zâmbet pe chipul spectatorilor și bucuria sărbătorilor de iarnă în casele celor mai puțin norocoși.

Ieri, la Seini a fost organizat un spectacol de Crăciun cu elemente tradiționale, dar și piese moderne. În cele 90 de minute, pe scenă au urcat 35 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 4 și 23 de ani, iar momentul a fost unul cu adevărat inedit.

Atât spectacolul cât și organizarea acestuia au fost atent pregătite chiar de către ei, iar banii strânși din donații s-au dus către mai multe familii nevoiașe din Seini, Baia Mare și Coltău.

Printre cei care au sprijinit inițiativa se află și deputatul de Maramureș Apjok Norbert.

M-am alăturat cu mare bucurie sponsorilor acestui eveniment, nu doar pentru că este o cauză nobilă ci și din idea să susțin inițiativa tinerilor. putem să avem o perspectiva pozitivă asupra viitorului dacă avem acest tip de tineri cu inițiativă, care au ales să aducă momente fericite cu gândul la Crăciun, dar și sa se gândească la cei nevoiași și să depună acest a efort pentru a le ajuta”, a declarat parlamentarul.

Caravana Iubirii va organiza încă două spectacole de Crăciun luna aceasta, în Baia Mare și Coltău.

ActualMM

Sursă foto: Facebook/ Panni Pongracz

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA