AcasăActualitate112ACȚIUNE CONTRACRONOMETRU - Turist polonez, atacat de o ursoaică cu pui în...

ACȚIUNE CONTRACRONOMETRU – Turist polonez, atacat de o ursoaică cu pui în munții Maramureșului

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE CONTRACRONOMETRU  Acțiune contracronometru a salvamontiștilor maramureșeni din Vișeu, azi-noapte. Aceștia au fost alertați prin serviciul 112 de faptul că un turist polonez, aflat în excursie prin munți, se află într-un pericol de moarte.

Mai exact, turistul a sunat la 112 spunând că a fost atacat de o ursoaică cu pui. Bărbatul a reușit să scape de fiară și să se ascundă într-o baracă găsită în munți, însă era speriat, mai ales că ursul îi dădea în continuare târcoale.

Turistul polonez se deplasa pe banda roșie și a trecut de Pasul Setref spre Munții Rodnei când a fost atacat de o ursoaică cu pui, fără a fi însă rănit. S-a adăpostit la o baracă părăsită și a solicitat prin 112 ajutor”, relatează salvamontiștii.

Salvatorii au reușit în cele din urmă să ajungă la locul în care se afla bărbatul, din fericire, cu mașina. Situația ar fi fost mult mai complicată dacă zona nu ar fi permis accesul auto, mai ales din cauza ursoaicei extrem de agresive.

„A avut noroc ca baraca în care se adăpostise era destul de solidă, fiindcă, asa cum le spusese salvatorilor, ursoaica a dat tîrcoale până în momentul în care au ajuns salvamontiștii”, au mai spus salvamontiștii.

Misiunea s-a încheiat cu succes, bărbatul fiind dus de către salvatori într-o locație sigură.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA