AcasăActualitate112ACŢIUNE COMUNĂ - Poliţiştii din Baia Sprie, cei din Şişeşti şi reprezentanţii...

ACŢIUNE COMUNĂ – Poliţiştii din Baia Sprie, cei din Şişeşti şi reprezentanţii RAR au verificat dacă şoferii utilizează anvelopele de iarnă

DISTRIBUIȚI

ACŢIUNE COMUNĂ Normele rutiere interzic circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acestea să fie echipate cu anvelope de iarnă.

Pentru a preveni producerea de accidente rutiere pe fondul neutilizării anvelopelor de iarnă sau al diferitelor defecţiuni tehnice ale autoturismelor, poliţiştii din Baia Sprie împreună cu cei din Şişeşti şi Reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş au organizat ieri, între orele 09.00 şi 13.00 o acţiune pe principalele artere de circulaţie de pe raza de competenţă.

Au fost oprite pentru verificări 25 de autovehicule şi pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale.

Două dintre acestea au fost aplicate şoferilor care au pornit la drum fără a avea autoturismele echipate cu anvelope de iarnă.

Într-un caz poliţiştii au luat măsura complementară a ridicării certificatului de înmatriculare.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale poliţiştilor rutieri, motiv pentru care aceştia vor continua activităţile în vederea depistării şi tragerii la răspundere a participanţilor la trafic care pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

citeşte şi ATENŢIE ŞOFERI CUM CIRCULAŢI – Cad copaci pe carosabil în Pasul Gutâi!

VIZIBILITATE REDUSĂ ÎN PASUL PRISLOP – Conducătorilor auto li se recomandă să circule prudent și să își adapteze viteza la condițiile de drum

Te-ar mai putea interesa O ALTFEL DE MISIUNE – Poliţiştii sigheteni au donat sânge în ajun de Moş Nicolae

UN ALT OM AL LEGII A FOST AGRESAT – Un poliţist din Suceava este în comă, după ce a fost atacat cu sabia în timpul unor percheziţii

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA