AcasăNews AlertACȚIUNE CARITABILĂ ÎNAINTE DE PAȘTI – 2.000 de pachete cu alimente, împărțite...

ACȚIUNE CARITABILĂ ÎNAINTE DE PAȘTI – 2.000 de pachete cu alimente, împărțite celor mai puțin avuți la Catedrala Ortodoxă Episcopală din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE CARITABILĂ ÎNAINTE DE PAȘTI Asociația Femeilor Ortodoxe „Mironosițele Femei” de la Catedrala Ortodoxă Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare a organizat, pentru al 13-lea an la rând, o acțiune caritabilă în pragul  Sărbătorilor Pascale. Cu ajutorul altor binevoitori, printre care și primarul Cătălin Cherecheș, femeile coordonate de Varvara Pop, președinta asociației, au pregătit peste 2.000 de pachete.

Ca de obicei, pachetele au fost binecuvântate la catedrală înainte să fie oferite beneficiarilor. Aceștia au fost aleși după ce situația lor a fost verificată îndeaproape de către membrele asociației. Un alt aspect care merită să fie notat despre această acțiune este că de astfel de pachete cu alimente beneficiază nu numai ortodocșii ci și sărmani de alte confesiuni.

Valoarea unui pachet a fost de această dată în jur de 100 de lei și a conținut alimente de bază, printre care mezeluri, conserve de carne, ulei, zahăr, făină, pâine, cozonac, prăjitură, în timp ce pachetele pentru copii au fost compuse din 15 sortimente de dulciuri.

Prezent la acțiune, pe care și în acest an a sprijinit-o, primarul Cătălin Cherecheș a declarat:

Am fost alături și în acest an, în prag de Sfinte Sărbători Pascale, de doamnele de o rară sensibilitate la acțiunea umanitară organizată la Catedrala Ortodoxă Episcopală “Sfânta Treime” din Baia Mare. Peste 300 de familii nevoiașe au primit pachete cu alimente. Un gest nobil, dar demnitatea acestor oameni, în special al copiilor, se reconstruiește cu educație și muncă”.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA