spot_img
AcasăEvenimentACCIDENTE: Un sucevean de 77 ani a ajuns cu masina intr-un gard,...

ACCIDENTE: Un sucevean de 77 ani a ajuns cu masina intr-un gard, apoi s-a rasturnat. O fetita a fost lovita de masina la Seini

DISTRIBUIȚI

Nu a redus viteza într-o curbă şi s-a răsturnat în afara carosabilului

Ieri după masă, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 că pe DN 18, Rona de Sus a avut loc un eveniment rutier. Un bărbat în vârstă de 77 de ani din judeţul Suceava a condus un autoturism spre Sighetu Marmaţiei. Într-o curbă periculoasă la dreapta nu a redus viteza, a pierdut controlul direcţiei, a intrat în coliziune cu un gard din stânga drumului şi s-a răsturnat. Trei persoane au suferit leziuni corporale: conducătorul auto, internat la spital, şi doi pasageri, bărbaţi în vârstă de 76 şi 77 de ani din Bucureşti şi Suceava, neinternaţi. Cercetările continuă.

Fetiţă nesupravegheată, victimă a unui accident de circulaţie

Traversarea neregulamentară a fost cauza un eveniment rutier ce a avut loc ieri în localitatea Seini. Un tânăr în vârstă de 27 de ani din satul Săbişa a condus un autoturism pe DJ 109I, strada Mihai Eminescu. În dreptul unui imobil a acroşat o fetiţă de 3 ani care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure, prin faţa unei maşini parcate. Ei i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a necesita internarea. Poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

Poliţiştii maramureşeni au acţionat pentru un trafic rutier în siguranţă

Pentru prevenirea producerii de accidente rutiere pe fondul neacordării de prioritate pietonilor şi pentru identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă această prevedere legală, poliţiştii Serviciului Rutier şi Biroului Rutier Baia Mare au acţionat ieri pe principalele artere de circulaţie din judeţ. Ei au constatat 84 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi de 14800 lei. 12 şoferi au fost sancţionaţi pentru că nu au acordat prioritate pietonilor. Lor le-au fost reţinute în vederea suspendării permisele de conducere.

O acţiune similară a fost desfăşurată de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei care au efectuat controale în trafic ieri, între orele 10.00 – 12.00 şi 15.00 – 17.00. Poliţiştii au verificat 59 de autovehicule şi au constatat 22 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi de  4900 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării patru permise de conducere.

La Baia Sprie, poliţiştii au acţionat împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor aflate în traficul rutier. Pe timpul desfăşurării acţiunii, au fost constatate 14 contravenţii şi au fost aplicate amenzi de 4000 lei. De asemenea, au fost reţinute cinci certificate de înmatriculare.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA