AcasăActualitateSocialACCIDENTE - Trei evenimente rutiere s-au produs in Calinesti, Baia Mare si...

ACCIDENTE – Trei evenimente rutiere s-au produs in Calinesti, Baia Mare si Boiu Mare

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Mopedist victimă a unui eveniment rutier

În data de 9 august, ora 16,25, pe DC din localitatea Călineşti, a avut loc un eveniment rutier cu victimă, în următoarele împrejurări: Ion C., de 64 de ani, din Călineşti, conducea mopedul înspre localitatea Călineşti.  Într-o curbă la stânga, nu adaptează viteza la condiţiile de drum,  pierde controlul direcţiei de deplasare şi cade în faţa unei căruţe tractată de doi cai, fără să fie accidentat de cai sau căruţă. Căruţa a fost condusă din sens opus de Octavian M., de 17 ani, din Călineşti. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care a fost transportat  şi internat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul alco-test, rezultatul fiind negativ. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.  

Eveniment rutier cu victimă la Baia Mare

Ieri, 9 august, ora 13,30,  în municipiul Baia Mare, a avut loc un eveniment rutier cu victimă, în următoarele împrejurări: Lavinia L., de 22 de ani, din Baia Mare, conducea autoturismul pe o alee din spatele unui imobil de pe b-dul Bucureşti. Conducătoarea auto nu a respectat obligaţia de a circula cât mai aproape de marginea din dreapta a drumului şi a intrat în coliziune stânga faţă cu autoturismul condus de Attila R., de 40 de ani din Baia Mare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi alco-scopic rezultatul fiind negativ. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

Un conducător auto a pierdut direcţia într-o curbă şi a fost victima unui accident

Ieri, 9 august, ora 16,00, pe DJ 109 G, în localitatea Boiu Nare, a avut loc un eveniment rutier cu victimă, în următoarele împrejurări: Emil P., de 90 de ani, din localitatea Boiu Mare, conducea autoturismul înspre satul Mesteacăn. În dreptul unui imobil, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Conducătorul auto pierde controlul direcţiei de deplasare,  părăseşte partea carosabilă şi intră în coliziune cu gardul din beton al imobilului. În urma impactului, conducătorul auto a fost accidentat. Victima a fost a fost transportată şi internată la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alco-test, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a soluţiona cauza.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA