AcasăEvenimentACCIDENTE ȘI ASIGURĂRI CU RENTRAPID ȘI F.I.C. BROKER DE ASIGURARE - Ai...

ACCIDENTE ȘI ASIGURĂRI CU RENTRAPID ȘI F.I.C. BROKER DE ASIGURARE – Ai avut un accident și mașina e în service? Poți obține GRATUIT o mașină de schimb până la finalizarea reparațiilor!

DISTRIBUIȚI

RENTRAPID ȘI F.I.C. BROKER DE ASIGURARE Deși nu multă lume știe, în 2016, luna decembrie, Legea Asigurărilor a fost modificată. Din fericire, modificarea a adus o facilitate importantă proprietarilor de autovehicule din România. Dacă până de curând, în cazul în care erai implicat într-un accident rutier iar mașina ta era în service, erai nevoit să închiriezi o mașină pe banii tăi, acum totul s-a schimbat.

Sigur, în orașele mari din țară sunt zeci de firme de profil care te pot ajuta, însă nu de fiecare dată există mașini disponibile ori există la prețuri exorbitante pe care nici măcar asiguratorii nu le acceptă.

F.I.C. BROKER DE ASIGURARE pentru a alege asiguratorul care ți se potrivește

Cum spuneam mai sus, există mai multe tipuri de asigurări, însă cea mai întâlnită în România (și singura obligatorie pentru persoanele fizice posesoare de autoturisme) este cea RCA. Ei bine, în cazul nefericit în care ai fost implicat într-un accident rutier, nevinovat, trebuie să știi că poți beneficia GRATUIT de o mașină la schimb cât timp a ta este în service. Aici intervine seriozitatea sau neseriozitatea asiguratorului pe care l-ai ales sau l-a ales cealaltă persoană implicată în accident. Potrivit legii, toți asiguratorii sunt obligați să îți ofere această facilitate. Însă, ca să fim realiști, nu toți asiguratorii dau dovadă de seriozitate: se caută nod în papură sau chiar se întârzie exercitarea cererii clientului, astfel că te poți trezi cu o mașină de schimb abia pe când a ta a fost reparată.

Băimărenii și maramureșenii în general pot beneficia de consultanță gratuită din partea singurului broker de asigurare care e prezent aproape non-stop pentru clienții săi. Deschis șapte zile din șapte pentru nevoile fiecărui proprietar de autovehicule, acesta poate fi găsit zilnic între orele 10:00 și 22:00 la parterul mall-ului Vivo din Baia Mare, în fața caselor de marcat ale hypermarket-ului Cora. Experții F.I.C. BROKER DE ASIGURARE, cu nu mai puțin de 15 ani de experiență în domeniu, te vor ajuta să găsești nu doar asiguratorul care te avantajează ci și asiguratorul care ți se potrivește.

RENT RAPID – Un catalog de peste 50 de mașini de cea mai înaltă calitate. Alege mașina care ți se potrivește!

Odată rezolvată problema asiguratorului, ai nevoie de o firmă de închirieri auto serioasă, cu mașini disponibile asemănătoare mașinii tale (desigur, în cazul în care nu deții un Lamborghiny deși chiar și în acest caz poți găsi o mașină pe placul tău). Cu parc auto care depășește numărul de 50 de autoturisme, RENT RAPID este cea mai mare companie de închirieri auto din Maramureș. De la Skoda Fabia și până la Jaguar XF, RENT RAPID îți pune la dispoziție mașina care ți se potrivește pe toată durata reparațiilor. Cât despre costuri, nu trebuie să îți faci griji. Firma va deconta contravaloarea închirierii în mod direct de la compania de asigurări a șoferului vinovat de producerea accidentului.

Pentru mai multe detalii despre cum poți primi o mașină de schimb cât timp a ta e în service, experții de la F.I.C. BROKER DE ASIGURARE te așteaptă în fiecare zi, chiar și duminica, în Vivo Mall, la parter, în fața caselor de marcat ale hypermarket-ului Cora. Tot ce trebuie să faci după aceea este să alegi una din cele peste 50 de mașini pe care RENT RAPID ți le pune la dispoziție!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA