spot_img
AcasăEvenimentACCIDENTE RUTIERE - Impact intre un tractor si o masina la Coas....

ACCIDENTE RUTIERE – Impact intre un tractor si o masina la Coas. Un adolescent si un barbat au fost raniti

DISTRIBUIȚI

Joi, 21 iunie, orele 22,00 Biroul Poliţei Rutiere Baia Mare a fost sesizat prin  Serviciul Unic Apeluri Urgenţe 112, că pe DJ 182 B, la  aproximativ 700 m de intersecţia cu drumul care duce spre localitatea Coaş, a avut loc un eveniment rutier cu două victime. Nicolae D., de 47 de ani, din Coaş, conducea tractorul din  direcţia localităţii Remetea Chioarului înspre localitatea Săcălăşeni. La  aproximativ 700 mde intersecţia cu drumul care duce spre localitatea Coaş, în timp ce efectua un viraj  stânga, cu intenţia de a pătrunde pe un drum agricol, intră în coliziune cu un autoturism care avea aceeaşi direcţie de deplasare şi care efectua manevra de depăşire. In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului de 17 ani şi Vasile B, de 31 ani, pasageri în autoturism. Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul alco-test. Rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto, Emil P. de 41 de ani, din Berchez. Pentru conducătorul tractorului Nicolae D., aparatul alco-test  a indicat că acesta consumase băuturi alcoolice, indicând 0,10 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere

Ieri, 21 iunie, orele 22.45 , pe DJ.182 B în localitatea Urmeniş, poliţiştii dela Secţiade Poliţie Rurală Fărcaşa, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de Valentin P., de 46 de ani din Băiţa de Sub Codru. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat faptul că autorizaţia provizorie de circulaţie  a expirat la data de 21 martie 2012 şi nu posedă permis de conducere.  În continuare se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Pieton victima unui accident de circulaţie în Baia Mare

Joi, 21 iunie, orele 14,25, Biroul Poliţei Rutiere Baia Mare a fost sesizat prin  Serviciul Unic Apeluri Urgenţe 112, că pe b-dul Bucureşti a avut loc un accident de circulaţie cu victimă. În timp ce Cristina I., de 38 de ani, din Baia Sprie, conducea autoturismul pe b-dul Bucureşti,  dinspre aleea Saturn înspre strada Cosmonauţilor, în parcarea din faţa unei societăţi comerciale, acroşează cu  oglinda dreapta pe Viorica D., de 53 ani, din Baia Mare, care se deplasa în calitate de pieton în aceeaşi direcţie cu autoturismul. În urma impactului, victima s-a dezechilibrat şi a căzut. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a victimei, care a fost transportată la spital. Atât conducătoarea auto cât şi Viorica D. au fost testate cu aparatul alco-test, rezultatul fiind “zero”.

Mopedist victima unui eveniment rutier la Bogdan Vodă

În data de 21 iunie, orele 16,50, Secţia de Poliţie Rurală Bogdan Vodă a fost sesizată prin  Serviciul Unic Apeluri Urgenţe 112, că pe raza localităţii Bogdan Vodă, a avut loc un accident de circulaţie cu victimă. În timp ce, Gheorghe B., de 40 ani, din Bîrsana, conducea autoutilitara, din direcţia Bogdan Vodă spre Dragomireşti, a efectuat manevra de depăşire a mopedului, condus de Alexandru M., de 42 ani, din Bogdan Vodă,  care circula în aceiaşi direcţie de mers.  În timpul efectuării manevrei de depăşire, nu păstrează distanţa laterală suficientă faţă de moped şi îl acroşează cu oglinda din dreapta. În urma impactului, conducătorul mopedului s-a dezechilibrat şi a fost proiectat pe marginea părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de moped care a fost transportat la spital. Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA