spot_img
AcasăActualitateSocialACCIDENTE PE PARTIE - Mai multi schiori au ajuns la spital cu...

ACCIDENTE PE PARTIE – Mai multi schiori au ajuns la spital cu picioarele sau mainile rupte

DISTRIBUIȚI

O baimareanca a cazut pe partia Cavnic

Sâmbătă, 05 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cavnic în colaborare cu Serviciul Salvamont Maramureş au acţionat pe pârtia Roata I unde o femeie  era căzută pe pârtie şi acuza dureri la genunchiul stâng. Jandarmii împreună cu reprezentanţii Salvamont i-au acordat primul ajutor prin bandajarea zonei afectate. Laura R. de 26 ani domiciliată în Baia Mare, a fost transportată la spitalul municipal din Baia Mare pentru investigaţii de specialitate.

Accident la Suior, o satmareanca ranita

Tot sâmbătă, 05 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, echipajul de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior-Mogoşa a observat pe pârtie o femeie căzută care acuza dureri la genunchiului piciorului drept. Ştefaniei N. de 25 ani cu domiciliul în Satu Mare i-a fost acordat primul ajutor de către jandarmii aflaţi în serviciu şi de către reprezentanţii Salvamont prin imobilizarea piciorului. Tânăra a fost transportă cu achia la baza pârtiei de unde a fost preluată de un  echipaj SMURD şi transportată ulterior la Spitalul din Baia Mare pentru investigaţii de specialitate.

O adolescenta s-a ranit la spate

Duminică, 06 ianuarie a.c., în jurul orei 16.30, patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cavnic, aflându-se în serviciul de patrulare la pârtia Icoana au fost sesizaţi să intervină pe pârtia de tubbing unde o femeie acuza dureri la spate şi nu se putea ridica. Tinerei A. M. de 16 ani din Bogdan Vodă i-a fost acordat primul ajutor de către jandarmi în colaborare cu reprezentanţii Salvamont. Aceasta a fost transportat-o la baza pârtiei şi a fost îndrumată către spital pentru investigaţii de specialitate.

Un tanar din Ocolis a cazut pe partie

Tot duminică, 06 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cavnic au acţionat pe pârtia Roata I pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, Gheorghe J. de  27 ani domiciliat în Ocoliş, căzut pe pârtie ce acuza dureri la încheietura mâinii drepte. Jandarmii împreună cu reprezentanţii Salvamont i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la baza pârtiei de unde acesta a fost îndrumat să se prezinte la spitalul din Cavnic pentru investigaţii de specialitate.

O fata de 17 ani a cazut pe partia Suior

Echipajul de jandarmi Postului de Jandarmi Montan Şuior au acţionat împreună cu reprezentanţii Salvamont duminică, 06 ianuarie a.c.în jurul orei 18:30, pe pârtia Şuior unde au observat o femeie căzută. Tânăra A. L. de 17 ani din Sighetu Marmaţiei acuza dureri la antebraţul drept. Jandarmii i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o la baza pârtiei de unde aceasta a fost transportată la spitalul din Baia Mare pentru investigaţii de specialitate.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA