AcasăEvenimentACCIDENTE - "Spiderwomen" de Coltau s-a urcat pe masina de salubritate, a...

ACCIDENTE – „Spiderwomen” de Coltau s-a urcat pe masina de salubritate, a cazut și s-a accidentat

DISTRIBUIȚI

BAIA MARE: O femeie din Coltau s-a crezut „Spiderwomen”

Luni noaptea, la ora 22.20, Zsuzanna K. de 39 ani din Coltău, a urcat pe scara amplasată în spatele caroseriei unei autospeciale aparţinând unei societăţi de salubrizare, fără cunoştinţa conducătorului acesteia, Vasile B. de 54 ani, din Baia Mare. Când maşina a ajuns pe strada Europa din municipiu, femeia a căzut de pe autospecială, suferind vătămări corporale uşoare. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare, pentru acordare de îngrijiri medicale dar nu a rămas internată. În momentul producerii accidentului conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.  Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

BAIA MARE: Femeie lovita pe trecerea pentru pietoni

Marţi, 29 ianuarie la prânz (ora 13.30), în timp ce Dumitriţa B. de 23 ani din Chiuzbaia, conducea un autoturism pe B-dul Traian din municipiul Baia Mare, ajungând la intersecţia cu strada Cosmonauţilor nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat-o pe Ildiko L. de 31 ani din Baia Mare care, în calitate de pieton, s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. În urma accidentului victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare, dar nu a rămas internată. În momentul producerii accidentului conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

BAIA MARE: Un baietel de 10 ani accidentat usor pe zebra

Tot ieri, la ora 15.40 pe B-dul Decebal din municipiul Baia Mare a avut loc un alt eveniment rutier. Milian A. de 57 ani din Baia Mare, conducea un microbus din direcţia B-dul Bucureşti înspre B-dul Independenţei, iar la trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător prin marcaj şi indicator rutier, situată la intersecţia cu strada Aleea Filaturii, a surprins şi accidentat uşor un băiat în vârstă de 10 ani, care, în calitate de pieton, era angajat regulamentar în traversare. În momentul producerii accidentului conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.  Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

VISEU DE SUS:  Poliţia rutieră la datorie

Ieri între  orele 10.00-13.00 poliţiştii Formaţiunii Rutiere din Vişeu de Sus, în cooperare cu cei de la Serviciul Rutier şi angajaţi ai Registrului Auto Român Maramureş, au desfăşurat o acţiune de verificare tehnică a vehiculelor aflate în trafic pe DN 18 Vişeu de Sus, ocazie cu care au fost controlate 56 autovehicule iar pentru neregulile constatate s-au aplicat 15 sancţiuni în valoare de 3430 lei. De asemenea 4 certificate de înmatriculare au fost reţinute din cauza defecţiunilor tehnice identificate.

SOMCUTA MARE: 3 certificate de inmatriculare si un permis ridicate de politie

În acelaşi interval orar, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Şomcuta Mare au organizat o acţiune pe raza localităţilor Satulung, Mireşu Mare, Remetea Chioarului, Valea Chioarului şi Boiu Mare, în vederea depistării, identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care încalcă normele de circulaţie rutieră pe drumurile publice, precum şi pentru depistarea autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarnă. În urma verificării a 87 de autovehicule au fost ridicate 3 certificate de înmatriculare, a fost suspendat un permis de conducere şi s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 6010 lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA