AcasăNews AlertACCIDENTE MARAMUREŞ - Un taximetrist a provocat un accident în Baia Mare....

ACCIDENTE MARAMUREŞ – Un taximetrist a provocat un accident în Baia Mare. La Strâmtura, un şofer a ajuns cu maşina într-un stâlp. Un şomcutean beat criţă a urcat la volan

DISTRIBUIȚI

La intersectia dintre b-dul Decebal cu strada Cuza Vodă din Baia Mare, a avut loc un eveniment rutier. Ioan C., de 33 ani, din Baia Mare conducea un taxi pe b-dul Decebal către strada George Cosbuc, pe banda I-a de mers. La intersectia cu strada Cuza Voda, taximetristul a executat o manevră de întoarcere, nu se asigură însă şi intră în coliziune cu un autoturism Dacia Logan, condus pe banda a II-a, în aceeasi directie, de către Ciprian B., de 35 ani, din Baia Mare. În urma impactului a suferit răni uşoare o femeie de 73 de ani, din Baia Mare pasageră pe locul din dreapta faţă al autoturismului Dacia Logan. Partea vătămată a fost transportată la spital unde nu a rămas internată. Rezultatul etilotest la ambii conducători auto a fost negativ.

Un sighetean a ajuns cu autoutilitara în stâlp din cauza depăşirii neregulamentare a unui alt şofer de 19 ani

Vineri, 3 februarie, ora 14,40, într-o curbă cu vizibilitate redusă, sub 50 m, pe D.J 186 care trece prin localitatea Strimtura a avut loc un eveniment rutier cu victimă. Eduard K., de 27 de ani, din Sighetu Marmaţiei, conducea dinspre Rozavlea o autoutilitară. În momentul în care efectua o curbă la dreapta, nu a reuşit să vadă la timp un alt autoturism, condus de către Ştefan P., de 19 ani, din Ieud, care era angajat în depăşirea neregulamentară a unei căruţe. În încercarea de a evita coliziunea frontală, Eduard K. A ieşit în decor, unde autovehiculul s-a ciocnit cu un stâlp de electricitate. În urma impactului, pasagerul  dreapta faţă din autoutilitară, Cristian M., de 26 de ani, a suferit leziuni uşoare şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto nu consumaseră băuturi alcoolice. Cercetările continuă  urmând a se lua măsuri legale.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

În week-endul trecut s-au organizat mai multe acţiuni pe linie de circulaţie, pe principalele artere rutiere ale judeţului Maramureş. În total, au fost constatate şi înregistrate şapte infracţiuni la legea rutieră, câte trei la Baia Mare şi Borşa şi una la Moisei.

Într-unul din cazuri, la Baia Mare, în P-ta Minerilor  conducătorul auto al unei Dacia, Valentin F., de 53 ani, din Şomcuta Mare, se afla în parcare, şi în timpul manevrelor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către Adrian P., de 39 ani, din Baia Mare. Autoturismul lovit a fost proiectat într-o altă maşină, pe care a avariat-o şi care era parcată regulamentar. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului l-au testat pe Velentin F., rezultatul idicat de către aparatul etilotest fiind de peste 0, 80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză va fi cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

O altă infracţiune a fost înregistrată la Borşa, pe strada Decebal a fost avariat un autoturism, după care conducătorul auto a părăsit locul faptei. Poliţiştii l-au identifiat în scurt timp pe conducătorul auto care a părărist locul accidentului, Ioan S., de 54 de ani, din Borşa, ce locuia pe aceeaşi stradă. Testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,50 mg/l, fapt pentru care şoferul a fost condus la recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatul este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA