AcasăEvenimentACCIDENTE MARAMUREŞ - Trei pietoni au fost accidentaţi pe drumurile publice din...

ACCIDENTE MARAMUREŞ – Trei pietoni au fost accidentaţi pe drumurile publice din judeţ. Şase şoferi au urcat beţi la volan, doi fără permis şi unul şofa o maşina neînmatriculată

DISTRIBUIȚI

Trei pietoni au fost accidentaţi ieri, pe drumurile publice din Maramureş, în urma unor evenimente rutiere. Accidentele s-au petrecut pe raza oraşului Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Şomcuta Mare. De asemenea, şase şoferi au fost depistaţi conducând un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, doi conducători auto au fost depistaţi în trafic fără permis iar unul conducea un autovehicul care nu era înmatriculat.

Pieton beat acroşat pe Bulevardul Unirii

Luni, 12 decembrie 2011, ora 21,25, pe b-dul Unirii, la intrare în Baia Mare (în dreptul societăţii ITALSOFA), a avut loc un eveniment rutier cu victimă. Gheorghe Z., de 53 ani, din Baia Mare, se deplasa dinspre localitatea Satu Nou de Jos în calitate de pieton, pe partea dreapta a drumului, mergând neregulamentar, pe partea carosabilă, pe un drum intens circulat. Bărbatul a fost  surprins si acroşat uşor, cu partea din fata, de un autoturism, condus de Ioan I.,  de 47 ani, din  Baia Mare, care avea aceeaşi direcţie de deplasare. Partea vătămată a fost transportată la spital unde nu a rămas internată dar unde s-a stabilit că se afla într-o stare avansată de ebrietate. Aparatul etilotest cu care a fost testat a indicat o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului. În cauză continuă cercetările urmând ca la finalizare să se ia măsurile legale care se impun.

Adolescent de 17 ani lovit pe zebră. Victima avea 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ieri seară, în jurul orei 19, 15, Teodor P., de 54 ani, din Sighetu Marmaţiei,  se afla la volanul unui autoturism cu care se deplasa pe strada 9 Mai din municipiu.  La trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr.43, l-a surprins si accidentat pe Dumitru M., de 17 ani, din comuna Strâmtura, care se angajase în traversarea drumului. Tânărul a fost rănit uşor. Conducătorul auto nu se afla sub influenta alcoolului, dar la partea vătămată aparatul etilotest a indicat o valoare care s-a ridicat uşor peste 0,10 mg/l alcool pur in aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări.

O femeie din Şomcuta Mare accidentată pe trecerea pentru pietoni de un şofer de 75 ani

Tot pe trecerea de pietoni, a fost accidentată şi la Şomcuta Mare, o femeie de 35 de ani. Ieri, în jurul orei 11, 30, Ştefan M., de 75 ani, din Mireşu Mare conducea un autoturism însă pe strada Nicoale Bălcescu (D.N.1C), la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr.2 a surprins-o si accidentat-o pe Claudia D., de 35 ani, din Şomcuta, angajată regulamentar în traversarea drumului pe marcajul pietonal. Partea vătămată a fost accidentată uşor şi nu a rămas internată la unitatea spitalicească unde a fost transportată pentru îngrijiri medicale. Cei doi participanţi la trafic nu consumaseră băuturi alcoolice.

Infracţiuni la regimul circulaţiei

În perioada 09-12 decembrie a.c., pe raza judeţului nostru s-au înregistrat în total nouă infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere pe drumurile publice. Dintre acestea, şase au fost pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, înregistrate, câte două la Sighetu Marmaţiei şi Baia Mare şi iar restul la Dragomireşti şi Groşi. De asemenea, doi conducători auto au fost depistaţi în trafic fără permis iar unul conducea un autovehicul care nu era înmatriculat. Faţă de toţi cei în cauză s-au întocmit lucrări penale sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la legea circulaţiei.

Unul dintre aceştia este Adrian A., de 32 de ani, din Sighet Marmaţiei. Azi noapte, ora 1, 30, pe D.N.18, în localitatea Vadu Izei, tânărul a fost identificat în trafic în timp ce conducea un autoturism. Acesta a fost testat cu paratul etilotest care a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA