AcasăEvenimentACCIDENTE LA SCHI – Doi bistriţeni şi-au rupt picioarele pe pârtiile de...

ACCIDENTE LA SCHI – Doi bistriţeni şi-au rupt picioarele pe pârtiile de schi din Cavnic şi Borşa. Unul are 16 ani, celălalt 19.

DISTRIBUIȚI

Patrula jandarmilor din cadrul Postului Montan Cavnic a fost sesizată de angajaţii pârtiei câ în zona de coborâre Roata 3, un tânăr a căzut, accidentându-se la piciorul drept. Jandarmii împreună cu angajaţii Salvamont i-au acordat primul ajutor prin fixarea de atele în zona gleznei, persoana accidentată fiind Emanuel S. de 16 ani, din Bistriţa. Jandarmii împreună cu reprezentanţii Salvamont l-au transportat pe tânărul accidentat la baza pârtiei, unde a fost preluat de o maşină a unui prieten şi apoi transportat la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Un alt accident la schi s-a întâmplat la Borşa. Patrula montană de jandarmerie din cadrul Postului Borşa, a fost sesizată că o persoană a căzut pe pârtia de schi şi s-a accidentat la piciorul drept. La faţa locului jandarmii i-au acordat primul ajutor prin fixarea unor atele în zona gleznei, acesta acuzând dureri. În urma verificărilor s-a stabilit că accidentatul se numeşte Daniel C. de 19 ani, din Rebrişoara, judeţul Bistriţa Năsăud. Jandarmii l-au transportat la baza pârtiei, de unde a fost preluat de către echipajul de ambulanţă.

 Misiuni ale jandarmilor la cumpăna dintre ani

Concomitent cu misiunile permanente ce revin jandarmilor maramureşeni, în această perioadă a Sărbătorilor de Iarnă, se vor executa misiuni de asigurare şi menţinere a ordinii publice cu ocazia unor manifestări ce vor fi dedicate marcării trecerii în Noul An.

În noaptea dintre ani, jandarmii vor fi prezenţi pentru a asigura ordinea publică la concertul şi focul de artificii în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare. De asemenea, împreună cu efective ale Poliţiei, cadrele Jandarmeriei vor desfăşura misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice în zonele unde se organizează petreceri de Revelion din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus, Borşa, Târgu Lăpuş Şomcuta Mare şi Fărcaşa, dar şi jandarmii din cadrul posturilor montane vor fi la datorie pentru a asigura un climat de siguranţă în zona pârtiilor de schi şi pe traseele turistice adiacente din staţiunile Mogoşa, Şuior, Izvoare, Cavnic şi Borşa.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA