AcasăEvenimentACCIDENTE - BILANT - 12 persoane au fost ranite in evenimente rutiere...

ACCIDENTE – BILANT – 12 persoane au fost ranite in evenimente rutiere produse in perioada Sarbatorilor de Pasti. Biciclistul din Grosii Tiblesului a decedat. Soferul a fost arestat

DISTRIBUIȚI

Nu au respectat regulile de circulaţie şi au provocat accidente rutiere

În perioada 03 – 06 mai, în judeţul Maramureş au avut loc nouă evenimente rutiere soldate cu rănirea a douăsprezece persoane, patru dintre ele rămânând internate în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Accidentele s-au produs în localităţile Sighetu Marmaţiei, Baia Sprie, Buciumi, Răzoare, Groşii Ţibleşului, Crasna Vişeului şi Baia Mare (trei) pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie privind conducerea fără permis, sub influenţa alcoolului, cu viteză excesivă, neacordarea de prioritate şi neasigurarea la efectuarea manevrei de mers înapoi. Două dintre victime au fost copii, în vârstă de 3 şi 4 ani, care au traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. În toate aceste cazuri poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor, în funcţie de cele constatate, vor propune măsuri.

ACTUALIZARE

Din pacate in cazul accidentului petrecut la Grosii Tiblesului vestile nu sunt bune. Biciclistul a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Va reamintim ca soferul masinii din fotografie era beat crita. Etilotestul a indicat 1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat. Alcoolemia din sange a iesit putin sub 2,00 la mie alcool in sange. Pe de alta parte, soferul a fost retinut de politisti iar astazi magistratiii Judecatoriei Tg. Lapus au dispus arestarea inculpatului Dumitru Miholca (60 ani) pentru 29 de zile. Barbatul a fost depus in arestul IPJ Maramures.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DE PE STRADA MARGEANULUI

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DE PE STRADA I.L. CARAGIALE

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DE PE STRADA VICTOR BABES

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DIN BUCIUMI

VEZI AICI DETALII DE LA ACCIDENTUL DIN PETROVA

VEZI AICI DETALII DE LA ACCIDENTUL DIN GROSII TIBLESULUI

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DE PE DRUMUL FORESTIER MOGOSA-SUIOR

 

ACCIDENT BUCIUMI

ACCIDENT MOGOSA-SUIOR

ACCIDENT BAIA MARE

ACCIDENT BAIA MARE

Activităţi desfăşurate pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică şi pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere

În perioada 02 – 06 mai, poliţiştii maramureşeni au desfăşurat acţiuni în scopul prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere, comerţului ilicit, furturilor de animale şi verificării legalităţii sacrificării şi comercializării animalelor. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 129 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 24850 lei. De asemenea, au fost reţinute opt permise de conducere, două certificate de înmatriculare şi au fost ridicate în vederea confiscării 210 pachete cu ţigări.

16 infractiuni la regimul circulatiei

Poliţiştii rutieri care s-au aflat la datorie în această perioadă au constatat şaisprezece infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, astfel: o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals (la Şomcuta Mare), o infracţiune de încredinţare a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis (la Borşa), două infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce (la Sighetu Marmaţieişi Şomcuta Mare), două infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat (la Dragomireştişi Baia Sprie), cinci infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului (la Dragomireşti, Vişeu de Sus – două, Ieud şi Şomcuta Mare) şi cinci infracţiuni de conducere fără permis (la Borşa, Recea, Săsar, Baia Sprie şi Gârdani). În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA