Acasă Eveniment ACCIDENTE - 13 ianuarie 2013, zi cu ghinion pentru trei schiori pe...

ACCIDENTE – 13 ianuarie 2013, zi cu ghinion pentru trei schiori pe partiile din Cavnic si Suior

DISTRIBUIȚI

Duminică, 13 ianuarie a.c., jandarmii maramureşeni din cadrul Posturilor de Jandarmi Cavnic şi Şuior în colaborare cu membri ai Serviciului Salvamont Maramureş, au fost sesizaţi pentru salvarea a trei persoane cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, ce au suferit diverse accidentări pe pârtiile de schi.

În jurul orei 13.00, echipajele de jandarmi în colaborare cu membri Salvamont au acţionat pentru acordarea primului ajutor unui bărbat Dorin A., de 34 ani, din Zalău care acuza dureri la umărul drept. Jandarmii i-au imobilizat braţul după care a fost condus până la baza pârtie de unde a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Cavnic pentru investigaţii de specialitate

În jurul orei 14.30, o femeie, Erika I., de 38 ani, din Sighetul Marmaţiei, ce acuza dureri la genunchiul stâng a solicitat sprijinul echipajelor de jandarmi prezente pe pârtie care, în colaborare cu membri Salvamont au procedat la imobilizarea genunchiul stâng şi au coborât-o la baza pârtiei cu ajutorul achiei de unde aceasta s-a deplasat la Spitalul Orăşenesc Sighetul Marmaţiei pentru investigaţii de specialitate.

În jurul orei 17.00, patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior a fost solicitată pentru acordarea primului ajutor în cazul unui bărbat, Arnold C. de 23 ani domiciliat în localitatea Baia Mare, care acuza dureri la umărul drept.

Jandarmii împreună cu reprezentanţii Salvamont i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o la baza pârtiei de unde aceasta a fost transportată de către un echipaj SMURD la spitalul din Baia Mare pentru investigaţii de specialitate.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA