spot_img
AcasăActualitate112ACCIDENT SURPRINS LIVE – Biciclistă lovită de mașină în Cluj (VIDEO)

ACCIDENT SURPRINS LIVE – Biciclistă lovită de mașină în Cluj (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT SURPRINS LIVE  Un accident de circulație în urma căruia o persoană a fost grav rănită a avut loc azi, pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca, în fața magazinului Central.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14, după ce o tânără care se afla pe bicicletă a decis să traverseze strada printr-un loc nepermis. Tânăra nici nu a coborât de pe bicicletă și s-a strecurat printre mașinile aflate pe cele patru benzi de circulație, dar când să ajungă pe cealaltă parte a drumului a fost izbită în plin de un autoturism de teren care circula regulamentar.

ACCIDENT SURPRINS LIVE  În urma impactului, tânăra a fost proiectată în stâlpișorii metalici de pe trotuar. Tot acolo a ajuns și bicicleta acesteia, care a fost serios avariată.

Accidentul a fost surprins LIVE de o cameră auto instalată la bordul unui autoturism care trecea în acel moment prin zonă.

Pe imagini se vede cum tânăra de pe bicicletă apare din dreapta drumului iar când ajunge în partea stângă este lovită de autoturismul de teren, căruia i-a apărut în față din spatele altei mașini.

Poți vedea filmarea, AICI.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA