AcasăMARAMURESUL ISTORICACCIDENT: Silviu Lung, ranit grav intr-un accident rutier. O persoana a decedat

ACCIDENT: Silviu Lung, ranit grav intr-un accident rutier. O persoana a decedat

DISTRIBUIȚI

SILVIU LUNG, RĂNIT GRAV într-un accident rutier. Fostul portar al Universităţii Craiova a fost implicat într-un grav accident, în localitatea Radova, judeţul Dolj. În acelaşi accident, o persoană a decedat și alte două au fost rănite în urma impactului dintre un Renault și un Mercedes, condus de Silviu Lung.

SILVIU LUNG a fost implicat într-un accident rutier mortal pe raza localităţii doljene Radovan. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au comunicat că una dintre persoanele aflate în Renault a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite.

Şoferul autoturismului Mercedes, este Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, în prezent antrenor cu portarii la CSU Craiova. În prezent poliţiştii se află la faţa locului pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Silviu Lung este un maestru emerit al sportului, economist, fost jucător de fotbal, portar al echipelor Universitatea Craiova, Steaua București și al Echipei Naționale de fotbal a României.

Silviu Lung s-a născut la data de 9 septembrie 1956 în satul Sânmiclăuș (județul Satu Mare). Prima legitimare o are la Victoria Carei în 1971. El a debutat în Divizia A cu echipa Universitatea Craiova în anul 1974. A jucat timp de 14 sezoane la Universitatea, câștigând în acest timp două titluri de campioni al României cu echipa (1979-1980, 1980-1981) și patru Cupe ale Romaniei (1976-1977/1977-1978/1980-1981/1982-1983).

În anul 1988, Silviu Lung a fost transferat la Steaua cu care a câștigat încă din primul sezon titlul de campioni al României. A jucat în finala Cupei Campionilor Europeni în anul 1989, dar Steaua a fost învinsă de către AC Milan cu scorul de 4-0. Ulterior a jucat în străinătate, la echipa spaniolă Logroño. A revenit la Universitatea Craiova în sezonul 1992/1993, retrăgându-se din activitatea de fotbalist în anul 1994. Înalt de 1,94 m, s-a remarcat prin siguranța intervențiilor, curaj și inspirație, apărând cu brio buturile Universității Craiova în 182 de meciuri, ocupând în 1983 locul II în clasamentul celor mai buni jucători ai țării.
Silviu Lung a jucat într-un număr de 77 meciuri pentru Echipa Națională a României și a făcut parte din lotul României la Euro 1984 (Franța) și la Campionatul Mondial din 1990 (Italia).

Sursa: RomaniaTV.NET

ACTUALIZARE

Imediat, la Spitalul de Urgenţe din Craiova au sosit soţia şi fiul acestuia. Martorii spun, potrivit România TV, că Silviu Lung a ajuns la spital plângând în hohote şi explicându-i medicului care l-a examinat că este de vină pentru accident şi că regretă nespus moartea şoferului celeilalte maşini.

Lung a suferit o rană la cap, dar este în afara oricărui pericol. El urmează să fie supus şi unui examen tomograf pentru a se determina dacă există şi alte leziuni.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA